Vi levererar textiltryck med egna framtagna transfers, brodyr och screentryck.

Transfer.

Transfer är en användbar och effektiv tryckmetod där motivet fästs på materialet med hjälp av värme och tryck. Det finns olika varianter av transfertryck där du kan välja mellan enklare enfärgade motiv eller mer avancerade motiv i flera färger. Foliemärken i ditt motiv och dina färger tillverkas och värms på valfritt plagg.

Transfertryck är en effektiv metod som passar både större och mindre volymer. Metodens stora fördel är att märkena går att spara till ett senare tillfälle, exempelvis trycker ni en större beställning som efter en period behöver kompletteras med ytterligare tryck. Om det underlättar förvarar vi gärna märkena här hos oss till dess att du behöver dem igen.

Brodyr.

Brodyr är en metod som ger en elegant märkning på olika plagg i diverse material. Metoden är i jämförelse med tryck, mer tidskrävande och passar för mindre volymer, men resultatet är svårslaget. Brodera din logotyp eller ditt namn i valfri färg, storlek och med valfri placering.


Screen.

Screen
Screen är en klassisk tryckmetod som lämpar sig bra för mjuka textilier och profilkläder, såsom t-shirts eller collegetröjor. Schablonen som tillverkas för ditt unika motiv kan återanvändas vilket gör screentryck till en billig metod som passar bäst för större volymer. Färgen pressas genom schablonen och fastnar på plagget. För att färgen ska torka och trycket ska bli tvättbart, härdas plagget i värme efter tryck.

Hittills har det varit en metod som fungerar bäst för enkla tryck i en färg. Dock kan vi, med rätt utrustning, numera även göra mer komplicerade tryck i flera färger och det är vi unika med här i vårt område.

Keps med brodyr/ transfer.

Mössor med tryck.

Loggade t-shirts.

Matchkläder med företags tryck.

 Keps med brodyr.

Transfertryck med egen transfer.

Brodyr på schabrak. 

 Keps med brodyr.

Matta med tryck


Matchkläder.

Skapa ditt egna tröjtryck med oss.

Keps med brodyr. 

 Halsdukar.

Skoltröjor med egen design.

Keps med brodyr.

Tryck.

Falcon Academy.

Falcon Academy.

Falkenberg Academy, Zumba.

Transfertryck


Transfertryck