Trycktekniker som vi erbjuder

Vi är en helhetsleverantör när det gäller tryck, allt från textil, muggar till papper

Transfer

Transfer är en användbar och effektiv tryckmetod där motivet fästs på materialet med hjälp av värme och tryck. Det finns olika varianter av transfertryck där du kan välja mellan enklare enfärgade motiv eller mer avancerade motiv i flera färger. Foliemärken i ditt motiv och dina färger tillverkas och värms på valfritt plagg.

Transfertryck är en effektiv metod som passar både större och mindre volymer. Metodens stora fördel är att märkena går att spara till ett senare tillfälle, exempelvis trycker ni en större beställning som efter en period behöver kompletteras med ytterligare tryck. Om det underlättar förvarar vi gärna märkena här hos oss till dess att du behöver dem igen.

Screen

Screen är en klassisk tryckmetod som lämpar sig bra för mjuka textilier och profilkläder, såsom t-shirts eller collegetröjor. Schablonen som tillverkas för ditt unika motiv kan återanvändas vilket gör screentryck till en billig metod som passar bäst för större volymer. Färgen pressas genom schablonen och fastnar på plagget. För att färgen ska torka och trycket ska bli tvättbart, härdas plagget i värme efter tryck.

Hittills har det varit en metod som fungerar bäst för enkla tryck i en färg. Dock kan vi, med rätt utrustning, numera även göra mer komplicerade tryck i flera färger och det är vi unika med här i vårt område.

Brodyr

Brodyr är en metod som ger en elegant märkning på olika plagg i diverse material. Metoden är i jämförelse med tryck, mer tidskrävande och passar för mindre volymer, men resultatet är svårslaget. Brodera din logotyp eller ditt namn i valfri färg, storlek och med valfri placering.


Tampo

Tampo är en metod för tryck på böjda ytor, såväl konkava som konvexa. Metoden används allra främst i produktionen av profilprodukter, såsom pennor, muggar eller andra giveaways du vill märka.

Trycket blir oavsett material eller en ojämn yta, detaljerat och av hög kvalitet. Välj mellan tryck i en eller flera färger och på material såsom plast, metall, glas, trä eller lackerade ytor.

Digital tryck

Digital tryckteknik lämpar sig till upplagor från 1 ex och ca. 5.000 ex beroende på produktens utformning.Offset tryck

Ark och rulltryck, kostnadseffektivt när upplagor och sidantalet ökar. Går även att lägga till t.ex. stansning och perforering.

I rulltryck så kör vi färdiga rygglimmade produkter, allt från 4 sidor till 64 sidor.